Ta en titt på kataloger

FRA MERKER VI FORHANDLER

Skogholt lagerfører profilklær som t-skjorter, piquetrøyer, collegegensere, hettegensere, hettejakker, fleecejakker m.m. Vi har til enhver tid godt utvalg fra Tracker, St. Louis, Clique og You m.fl. I tillegg bestiller vi opptil flere ganger i uken fra en rekke andre leverandører.Vi leverer også tekniske t-skjorter i tillegg til et godt utvalg i jakker, bager, caps. m.m. 

Ulike teknikker for

LOGOMERKING AV KLÆR & PRODUKTER

Transfermerking
Et godt samarbeid med Modum Tekstiltrykk sikrer oss transfer-merker i god kvalitet. Transfermerker er logo eller motiv laget speilvendt på papir eller polyesterfolie med et limlag til slutt. Merket overføres til de fleste underlag av tekstil ved hjelp av høyt press (transferpresse) og varme. Våre merker er “silketrykkstransfer”, noe som er meget holdbart i vask. Eksempler på plagg som kan merkes er arbeidsklær, spilletrøyer, sports- og idrettstøy, bager, sekker, collegejakker mm.

 

Vi kan også levere transfertrykk i refleks. Om du ønsker kan vi lagre dine transfertrykk hos oss. Vi lagrer allerede transfer for i overkant av 1000 kunder.

 

Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring med merking av klær og hjelper deg gjerne med å gjøre om din logo eller motiv til transfermerke. 

 

Silketrykk

Via vår samarbeidspartner Easy Living kan vi tilby din logo som silketrykk. Silketrykk er en grafisk trykkmetode for bilder/logoer der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram, finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil, med åpne og tette partier. 

 

Silketrykk egner seg til alle plagg bortsett fra jakker og fleece. Her må man velge transfertrykk eller brodering. Skal det trykkes med farger som er lysere enn plagget må man trykke en underbase (hvit) i tillegg til oppgitt PMS for at fargen skal bli riktig fremstilt. 

Tampotrykk
Tampotrykk brukes til å trykke logoer eller rmotiv på harde gjenstander. Lar seg også bruke på buede gjenstander som kopper, termoser o.l. Kan brukes på mange typer materialer, som stål, plast, glass, keramikk, skinn, etc. Be om tilbud. 

 

Brodering
Brodering kan benyttes på alle typer plagg. For brodering på t-skjorter bør kvaliteten være min. 160 gr. for å unngå hull i stoffet. Finishen på en brodert logo blir mer eksklusiv enn ved trykk, samt at holdbarheten er meget bra. 

 

For å sikre kvaliteten på brodering og utseende er det en minste-størrelse på 5 mm. bokstavhøyde. Vi kan brodere opp til 15 farger. Max str. på broderier 300 mm x 300 mm. Lurer du på om din logo kan broderes, send oss gjerne en e-post og vi gir deg et uforpliktende tilbud. 

 

Preging / gravering

Preging / gravering brukes ofte på produkter som kniver, lykter etc. Preging gjøres også på materialer av skinn og til logomerking av hjelmer. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Klistremerker
Din logo kan også bestilles som klistremerker i ønsket størrelse. Vi leverer også godkjente klistremerker for bruk på hjelm. Be om tilbud.