HexArmor

18.01.2018

Skogholt Hanskefabrikk AS har i desember 2017 inngått avtale med UVEX SAFETY GROUP
om distribusjon av HexArmor-hansker i Norge.
Skogholt har i mange år forhandlet produkter fra Uvex og har nå blitt valgt som foretrukken forhandler av HexArmor®-produkter i Norge.

UVEX SAFETY GROUP inngikk i løpet av 2016 et omfattende strategisk partnerskap med HexArmor®, som innebærer at uvex ivaretar de kommersielle interesser for HexArmor i blant annet Norden. Uvex og HexArmor® er fornøyd med å kunngjøre sitt partnerskap i Europa og Uvex Safety Gloves – Lüneburg Tyskland vil nå holde lager, selge og markedsføre HexArmor®-sikkerhetsprodukter, og med det legge til et høyt nivå av kutt, punktering, støt og slitebestandig hansker til sitt eksisterende utvalg.

Aktuelle bransjer for HexArmor er offshore/olje & gass, entreprenører, vei/tunell, bygg & anlegg, auto, bergverk, energiverk, havbruk, maritim/skip, mekanisk industri, subsea, næringsmiddelindustri, skogbruk og landbruk, smelteverk, stat & kommune.
 

HexArmor® har vært markedsleder i Nord-Amerika i over 15 år med sin signatur SuperFabric®-merkevare i mange av sine bransjeledende produkter.
SuperFabric® er en uovertruffen sikkerhetsteknologi som gir den perfekte balansen mellom fingerførlighet og høy skjærebeskyttelse. I tillegg til høy kuttmotstand har HexArmor® presset grensene for nålestikkbeskyttelse, slitestyrke og støtbeskyttelse.

Ta kontakt for mer informasjon.